F o n o t e c a M a t i n a l

La programació en directe comença, de dilluns a diumenge, a les 8 del matí. Des d'aquest inici i fins a les 12 de la nit s'emet una variada programació de producció pròpia, amb la inclusió d'alguns espais puntuals realitzats pel Departament de Ràdio del Bisbat de Girona i dels serveis informatius de Catalunya Ràdio. A partir de les 12 de la nit i fins a les 8 del matí la nostra programació s'emet una programació musical i de repetició de programes emesos al llarg del dia. El cap de setmana la programació comença a les 7 del matí. L'emissora emet dos noticiaris diaris de caire local i comarcal, de producció pròpia, a 3/4 de tres de la tarda i a les 8 del vespre, de dilluns a divendres.


També es retransmeten en directe els plens de l'Ajuntament, els darrers dimecres de mes a partir de les 19.00h. La informació esportiva té els seus espais especials els dissabtes a les 14.30h i els dilluns a les 19.30h. La música d'actualitat té un significatiu lloc a la programació, amb una especial presència en els espais de tarda. Vota per la teva cançó preferida per fer-la pujar a la llista o fer-la entrar. Veu o descarrega el pdf amb la totalitat de les cançons de la llista. Cada divendres (quinzenal) a les 5.00 de la tarda i repetit els dimarts a les 8.30 del vespre.

En aquesta plana es troben els enllaços a programes i entrevistes penjats fins a l'estiu del 2009. Els arxius nous de cada programa es troben a programes i a les seves respectives planes. Els arxius d'informatius es troben a "informatius" Podeu trobar els plens municipals a plenaris. Tots aquests enllaços i els meus nous seràn properament traslladats a una sola plana en un servidor propi de l'Institut de Mitjans de Comunicació de Palafrugell.