8 0 ' s F a c t o r y

Paul Jackson al baix, veu i keyboards amb diversos artistes com Tony Adamo a la veu, James Levi a la bateria. Com a membre dels "Headhunters," Paul Jackson va ser instrumental en el desenvolupament de la Jazz-fusió junt amb el co-líder, Herbie Hancock. Durant més d'una dècada Joseph Patrick Moore ha participat en moltes gires, enregistrant, i establint-se com un artista amb una veu potent i una habilitat muiscal única."Decade" és una combinació de la creativitat de Moore en aquestes barreges de composicions i arranjaments de jazz contemporani. "Decade 1996-2005" ens serveix per conèixer el passat d'aquest artista però també per veure que vol cercar amb la seva múisca en el futur. Si busquem l'esperit i arrels d'artistes com Miles Davis, The Police, John Coltrane, Herbie Hancock o Jimi Hendrix, podrem entendre d'on vé i a on va la música de JPM.


Un dels programes més antics de l'emissora que encara s'emeten. El programa el presenta i dirigeix des del seu inici, Rafel Corbí. Tracta l'actualitat informativa esportivament parlant de Palafrugell. S'encoratja a totes les entitats esportives i esportistes palafrugellencs a enviar-hi les seves notícies i/o comentaris.

Espai que s'emet els dijous i que compta amb la participació de l'alcalde del nostre municipi. S'emet els dijous, habitualment després del plenari municipal de cada mes. Programa de representació municipal, que entrevista tots els regidors i regidores elegits i que formen part del consistori de l'ajuntament. Programa quinzenal, s'emet en directe des de la Biblioteca pública de Palafrugell. Un programa presentat i dirigit en aquesta la seva segona etapa per l'artista palafrugellenc Cyril Torres.

Absolutement el primer experiment amb Acid Disco Jazz. "Bassus Re-Surrectus" es la re-edicióde un àlbum de jazz-fusió enregistrat a finals dels 70 (Bassus Erectus). El disc consta de composicions de Bruce Broughton, nominat a un "Oscar" i guanyador de diferents "Emmy's", una de les millors orquestres d'estudi de Los Angeles i el solista Arni Egilsson al baix. Des d'aleshores, "Bassus Erectus" ha esdevingut un disc de culte.